Overheid schoot mega-mondkapjesdeal met Sywert voor, erkent minister alsnog

videoNu de acute coronacrisis wegebt, verlegt de Tweede Kamer het vizier: wat ging er allemaal mis bij de start van de uitbraak? Politici vrezen dat de Sywert-deal symbool staat voor meer potentiële missers.

26 reacties

 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Alsnog ... alsnog ... alsnog ... (wordt vervolgd). Julia van Damme
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Dit is niets nieuws en zal zo blijven. Ze hebben allemaal een netwerk en dat zullen ze blijven gebruiken. Kijk naar Lubbers en zijn broer. Ze zorgen daar goed voor elkaar. En dat zegt genoeg over onze politiek en ik vind het totaal niet vreemd dat men dus kritiek uit op de regering. Politici moeten integer zijn maar het laatste jaar heeft iig aangetoond dat dat verre van normaal is. En het dan nog gek vinden dat de burger niets met politici heeft en dan maar te zwijgen over het manipuleren.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Als men iets koop, wasmachine e.d dan er een garantie van 2 jaar of langer na aankoop. Zijn onze bewindvoerders nou zo kien of DOM dat zij geen garanties vragen. O ja het is toch maar belastinggeld van de belasting betalers.
 • YvRe vd Borden

  2 maanden geleden
  Het is ongelooflijk dat zulke ratten deze kansen krijgen in Nederland. Het zegt heel veel over de intellectuele capaciteiten van onze beleid makers.
 • Piet Moenen

  2 maanden geleden
  Niet alleen zij de kapjes ondeugdelijk... Nu moeten ze nog "verwerkt" worden... Wie gaat dat betalen? Mondkapjes teruggeven aan die Lienden en geld terug vorderen. Das gewoon contract recht lijkt me... En ondernemers risico voor van Lienden.