Race tegen de klok: honderdduizenden vaccinaties nog niet verwerkt in database coronapaspoort

VIDEOHonderdduizenden Nederlanders wachten nog op de registratie van hun coronavaccinatie in het centrale RIVM-systeem. Die is straks nodig om eenvoudig met het coronapaspoort op reis te kunnen. De Landelijke Huisartsvereniging wil dat er snel een oplossing komt.

26 reacties

 • Joop Westdijk

  2 jaar geleden
  Er moet veel meer aan de hand zijn, het riekt niet fris deze jacht op privé gegevens van het RIVM. Waarom het Gele vaccinatie paspoort, wereldwijd erkend en een registratie bij de GGD en de huisarts terzijde schuiven ALS.?
 • Peter Maessen

  2 jaar geleden
  Mijn vrouw is begin mei voor de 2e keer gevaccineerd bij de huisarts. Dit staat nog steeds niet vermeld bij het RIVM. Mijn eigen vaccinaties bij de GGD wel. Hopen dat dit snel opgelost wordt want wel willen over een paar weken op vakantie. Volgens de huisarts is alles al lang doorgegeven en ligt de fout bij het RIVM, maar op de site van het RIVM staat dat mensen met de instantie die geprikt heeft contact moeten opnemen. Dat is wel lekker makkelijk!
 • Mart Pelt

  2 jaar geleden
  Nel van Oers Ik ben28 februari en 6 april al gevaccineerd met pfeizer in Dordrecht Maar staat nog steeds niet geregistreerd bij het Rivm
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Jeannette van Dijl Heb net op rivm gekeken Ben 3 mei gevaccineerd in groot ammers met Pfizer Staat niet geregistreerd. Heb in februari Corona gehad, dus hoefde maar 1 prik
 • elena milshin

  2 jaar geleden
  Ik ben 28 mei gevaccineerd met Janssen vaccin bij GGD in RAI Amsterdam maar nog steeds geen registratie in mijn.RIVM. Ik heb GGD Amsterdam gebeld, daar is het wel geregistreerd. Moet ik nu RIVM bellen? Zij verwijzen iedereen naar GGD op de website.