Lezersbrieven van maandag 7 juni 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van maandag 7 juni 2021. © Videostill/AD Fotobewerking

Reacties op Sywert van Lienden: ‘Een deal is een deal, en daar hoef je niet op terug te komen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 7 juni in de krant verschenen over onder meer AstraZeneca en Sywert van Lienden. 

8 reacties

 • Korbee

  2 maanden geleden
  Kunnen we die knul nou niet gewoon negeren? Hij heeft geen recht op bijstand (er heeft overduidelijk overal gestaan dat hij ergens een spaarcentje heeft). Hij kan niet eens meer als vakkenvuller aan het werk (want het is overduidelijk dat hij onbetrouwbaar en niet integer is). En zijn mening is ook al van nul waarde, dus hij hoeft ook de talkshows niet meer in. Kortom: gun dit hem, maar dan ook niets meer dan dat. Klaar en door naar het volgende onderwerp.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hans Laats. S v Lienden solliciteerde voor de CDA om Kamerlid te worden doch hiervoor geweigerd. Hij had ge-app met zowel de adviseur van Hugo de Jonge en de Jonge zelf om de mondkapjes en daardoor miljoenen winst maakte terwijl andere aanbieders buiten gesloten werd. Volgens R.van der Kolk van LCH was er geen deal gemaakt met S van Lienden en hij, zicht met zijn companen zelf uitgenodigd bij het bedrijf LCH . S van Lienden is niet meer en minder een " OPLICHTER"
 • Smid

  2 maanden geleden
  Als je zegt namens een non-profit organisatie iets te kunnen leveren gaat het tegen kostprijs. Dan kan je geen winst maken.
 • Piet Moenen

  2 maanden geleden
  Afspraak is afspraak... Afspraak waren deugdelijke mondkapjes. Dat zij het niet. Dus NO DEAL! Regering kan de mond kapjes voor die van de Liende. vernietigen kosten 30 mil... Of je even wil afrekenen.
 • Henk de Groot

  2 maanden geleden
  Als je kijkt naar de reacties van enkele maatschappelijke organisaties op het gebied van kankerbestrijding tot nu toe, dan heeft van Lienden z'n reputatie nu wel aan gruzelementen geholpen. Wordt hij nu ook nog door het CDA in de ban gedaan, dan zal z'n positie nog verder verslechteren. Daar komt dan nog bij dat hoe langer hij aan die winst blijft vasthouden, de schade alleen nog maar verder gaat toenemen. Ook als zakenman zal hij dit ongetwijfeld gaan merken!