Diederik Samsom
Volledig scherm
Diederik Samsom © ANP

Samsom: Tegenwicht bieden aan 'verdelers' als PVV en DENK

Hij sluit liever compromissen dan dat hij langs de kant blijft staan. Diederik Samsom zei dit vandaag tijdens de politieke ledenraad van de PvdA in Eindhoven. Het ,,linkse geluid" van de PvdA zal de komende tijd meer te horen zijn, aldus Samsom. De PVV noemt hij 'xenofobe haatzaaiers'.

 1. Reacties op stikstofrapport: ‘Er zit een duidelijke tegenstelling in de conclusie van Remkes’
  16

  Reacties op stik­stofrap­port: ‘Er zit een duidelijke tegenstel­ling in de conclusie van Remkes’

  ‘Het zou veel logischer zijn de huidige wetgeving aan te passen om daarmee de juridische druk op vergunningverlening en bijvoorbeeld bouw weg te nemen’ en ‘Is het niet zo dat wanneer je bepaalde daden verricht, je het recht op welke vorm van medeleven en rechten verspeelt?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 7 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communicatie van TUI is om te janken’

  Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communica­tie van TUI is om te janken’

  Tientallen vakantiegangers sluiten een weekje ontspannen op Fuerteventura af met twee extra nachten in een matig hotel op Lanzarote. Hun vliegtuig terug naar Rotterdam ging stuk. En dat terwijl ze op de heenweg óók al problemen hadden: de bliksem sloeg in toen ze boven de Noordzee vlogen. Eerst zes uur vertraging, nu twee dagen. ,,En ze laten je maar wachten zonder iets te laten weten.”