Volledig scherm
PREMIUM
Een aantal van de nieuwe columnisten in het AD. V.l.n.r: Anniek van den Brand, Özcan Akyol, Halina Reijn, Paul de Leeuw, Hanina Ajarai en, een oude bekende, Marjan Berk. © AD

Wij gaan columns voor u schrijven

even voorstellenHet AD heeft het columnistenteam versterkt. Bekende namen, nieuwe gezichten, scherpe pennen. Dit zijn ze.

Met trots presenteren we een aantal nieuwe columnisten. U herkent ook enkele oude getrouwen. Om de dag becommentariëren Özcan Akyol en Nynke de Jong de actualiteit. Nynke wordt vanwege haar zwangerschap de eerste maanden vervangen door Pauline Bijster. In het hart van de krant treden aan, ieder op een vaste dag: Halina Reijn, Hanina Ajarai, Marjan Berk, Anniek van den Brand, Tommy Wieringa en Paul de Leeuw. Angela de Jong en Vincent Bijlo wisselen elkaar af op de pagina's Show&Cultuur: Angela kijkt tv en Vincent luistert radio. Het commentaar van de krant verhuist van pagina 2 naar de rubriek Meningen. Vanaf 1 september verwelkomen we Wierd Duk als reizend politiek commentator. Met deze vernieuwingen en versterkingen hopen we u elke dag een nog betere krant aan te bieden.  
Veel leesplezier!  
Hans Nijenhuis, algemeen hoofdredacteur