Aangeboden door DAGJEWELLNESS.NL
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
Belevingen © dagjewellness.nl

Zo haal je het meest uit je dagje wellness!

DAGJEWELLNESS.NLEr is zóveel te doen en te beleven tijdens een dag in een wellnessresort. De tijd dat de sauna alleen bestond uit een droge sauna, een stoombad en een dompelbad ligt ver achter ons. 

Er zijn infraroodsauna’s, kleurensauna’s, muziek- en filmsauna’s, aromasauna’s, warme baden, speciale opgietingen, neveldouches, ijsgrotten en zwembaden. Daarnaast hebben alle wellnessresorts ruimtes voor behandelingen zoals (duo)massages, gezichtsbehandelingen, klankschaalsessies, hamamrituelen en andere geweldige rituelen, zoals het rozenritueel en snoezelen. Tussendoor kun je genieten van een kop koffie of thee met gebak, een gezonde smoothie, een uitgebreide maaltijdsalade en nog veel meer. Want ook lekker eten en drinken hoort bij een dagje wellness. Je kunt je eigen route helemaal uitstippelen, maar er zijn een aantal dingen die je gedaan of ervaren moet hebben voor je compleet uitgerust het resort verlaat.

Volledig scherm
Rituelen © dagjewellness.nl

Rituelen

Je kunt je onderdompelen zover als je zelf wil. Maar als je net even een stapje verder wil gaan om echt goed tot rust te komen, is het aan te raden je saunabezoek uit te breiden met een wellnessritueel. Zo kun je je digitale detox versterken met het nieuwe wellnessritueel Snoezelen. Tijdens deze zestig minuten durende sessie krijg je een korte massage, een gezichtsmasker en ga je volledig op in de rust door muziek, geur en gevoel. Zin in een frisse scrub? Waan je in Bolivia met het TREATMENTS® Uyuni Ritueel. Een neveldouche scrub en pakking zorgen voor dat echte laidback gevoel. Na een heerlijke opgieting geniet je van een verfrissend drankje en kun je, zen als je bent, weer verder.

Volledig scherm
zwembaden © dagjewellness.nl

Zwembaden

Wat is een wellnessbezoek zonder een verfrissende duik in het zwembad? Bij al onze resorts vind je verschillende baden. Zo zijn er baden met heerlijke temperaturen, onderwatermuziek, geuren en afkoelmogelijkheden. Tijdens ieder seizoen zijn er voldoende baden, zowel binnen als buiten, waar je gebruik van kunt maken.

Volledig scherm
Sauna © dagjewellness.nl

Sauna’s

Hete sauna’s, milde sauna’s, zoutsteensauna’s, infraroodsauna’s, stoombaden, lavendelsauna’s; de keuze is echt reuze. Er zijn panoramasauna’s met uitzicht over prachtige natuurlandschappen en sauna’s met lichttherapie. Alle faciliteiten worden in ‘stilte’ gebruikt. Heb je toch zin om te kletsen? Praat mee in de Goed Gesprek Sauna van de Veluwse Bron of de Praat Sauna bij de Zwaluwhoeve. Benieuwd welke er nog meer zijn? Ontdek ze allemaal bij een van onze wellnessresorts.

Belevingen

Een dagje wellness kan een hoop indrukken achterlaten. Ervaar hoe het is om gewichtloos te drijven in het zoutwaterbad, of doe een compleet rondje sauna met een ijskoud dompelbad en voel je als herboren. IJskoud buiten? Heerlijk warm in de hottub! Prikkel je zintuigen in het kruidenbad. Een dagje wellness is een dagje uit voor lichaam en geest. Liever niet bloot? De meeste wellnessresorts organiseren wekelijks een of meerdere badkledingdagen. 

Laat je inspireren en stippel jouw perfecte dagje wellness uit!

Meer weten? Kijk op dagjewellness.nl

Volledig scherm
Voorbeeld plattegrond van Veluwse Bron © dagjewellness.nl