Volledig scherm
Van links naar rechts: Johanna en Albert van de Poll, Bert Janssen en Jan Wijers met Nicole. © joop verstraaten

Albert en Jan lid van verdienste van De Treffers

GROESBEEK – Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond vrijdagavond bij de Groesbeekse voetbalvereniging De Treffers heeft voorzitter Bert Janssen Albert van de Pol en Jan Wijers benoemd tot lid van verdienstevan De Treffers.

Het betreft de 59-jarige Albert van de Poll die al 20 jaar binnen de jeugd van De Treffers actief is. Daarvan heeft Albert 10 jaar als bestuurslid in het jeugdbestuur zitting gehad. Albert is tevens al vele jaren wedstrijd secretaris en contact persoon voor de trainers en leiders van de vereniging. 

Onlangs wachtte Albert nog een flinke uitdaging toen 140 nieuwe leden zich aanmeldden bij De Treffers  (normaal zijn dat er zo’n 30 per jaar), hij heeft ze allemaal – 14 elftallen – onderdak binnen de vereniging kunnen geven. Hij ontving de oorkonde; voor zijn echtgenote Johanna was er een boeket.

Bloemenactie

Ook Jan Wijers (52) werd benoemd tot lid van verdienste omdat Jan al 10 jaar het jeugdvoorzitterschap met verve vervult. Bovendien heeft hij ook nog 4 jaar in het dagelijks bestuur van De Treffers gezeten. Jan is tevens coördinator van de kleding , materialen en de scheidsrechters die de Treffers in eigen opleiding heeft. Verder is Jan de grote spil achter de jaarlijkse bloemenactie en het succesvolle veiling diner. Ook voor Jan was er een oorkonde en voor zijn vrouw Nicole een ruiker.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen