Volledig scherm
Archieffoto Robin Utrecht

Arrestatieteam doet inval in loods in Beek maar vindt niet wat het verwacht

BEEK - De politie heeft donderdagochtend vroeg een inval gedaan bij de loods van een bedrijf aan de Rijksstraatweg in Beek. Ook op een thuisadres werd een inval gedaan. Daarbij werd de voordeur geforceerd. Volgens een woordvoerster van de politie vond de actie plaats in het kader van een onderzoek naar zwaar vuurwerk. Dat bleek er niet te zijn.

,,Het vermoeden bestond dat daar zwaar vuurwerk lag opgeslagen. We hebben echter niets aangetroffen", aldus de woordvoerder van de politie. Bij de actie waren tegen de tien politie-agenten betrokken. Ook zouden er honden zijn ingezet. ,,Uit veiligheidsoverwegingen is het arrestatieteam ingezet", aldus de woordvoerster, die verder niks wil zeggen in verband met het lopend onderzoek.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen