Auto ramt hekwerk bij hotel in Nijmegen

VideoNIJMEGEN  Bij het Bastion Hotel aan de Neerbosscheweg in Nijmegen heeft een auto het hekwerk van het hotel geraakt. Niemand raakte gewond.

De auto raakte rond 21:45 uur door nog onbekende oorzaak van de weg waarna hij het hekwerk ramde. In totaal is tientallen meters hekwerk kapot gereden. De auto raakte hierbij ook total loss.

Zowel de brandweer, politie als ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder ter plaatse  gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar hij kwam met de schrik vrij.

Het deel van het hekwerk belandde door de aanrijding op het wegdek. Een andere automobilist reed hier overheen en daarbij is zijn auto ook beschadigd geraakt. Die auto heeft olie gelekt, wat op onder andere de Graafseweg stadinwaarts lag.

Die weg is vooralsnog afgesloten en deze zal eerst gereinigd moeten worden. Beide auto’s worden weggesleept door een berger.

Volledig scherm
De auto na de botsing in Nijmegen. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen