Ondernemers aan het Keizer Karelplein willen Nijmegenaren een hart onder de riem steken met hun bemoedigende boodschap op de gevel: '#Het komt goed', 'You never work alone' en 'We kunnen niet wachten tot we je weer zien'.
Volledig scherm
Ondernemers aan het Keizer Karelplein willen Nijmegenaren een hart onder de riem steken met hun bemoedigende boodschap op de gevel: '#Het komt goed', 'You never work alone' en 'We kunnen niet wachten tot we je weer zien'. © Eigen foto

Bemoedigende boodschap op gevels van bedrijven aan Keizer Karelplein

NIJMEGEN - Op de gevels van bedrijven aan het Nijmeegse Keizer Karelplein hangen sinds een paar dagen teksten als ‘#het komt goed’, ‘You never work alone’ en ‘We kunnen niet wachten tot we je weer zien’. Het zijn bemoedigende boodschappen van respectievelijk de it-bedrijven Isatis en Proud Experts en van de Nijmeegse stadsschouwburg.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'