Volledig scherm
De politie ter plaatse bij het ongeval. © SK-Media

Beschonken bestuurder rijdt tuin in met bestelbus in Mook

UpdateMOOK - Een bestuurder van een bestelbus is in de nacht van zaterdag op zondag bij een woning aan de Papenbergseweg in Mook door onbekende oorzaak de tuin in gereden. De automobilist is daarbij door de omheining en struiken gereden en kwam in de tuin zelf tot stilstand. 

De bestuurder verschanste zich in een weiland, laat de politie Gennep weten. Deze had bijna twee keer zoveel gedronken als toegestaan is, volgens een blaastest. De verdachte heeft vervolgens een transactievoorstel ontvangen van justitie, aldus de politie. 

Niemand raakte gewond door het ongeval. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuilplaats'
    PREMIUM
    Ooggetuigen van de oorlog

    Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuil­plaats'

    Eindelijk lijkt het uur van de bevrijding aangebroken. Op deze stralende ochtend van zondag de 17de september gaan de mensen naar de kerken. Sommige mannen aarzelen uit angst opgepakt te worden. Rond half elf beginnen gerichte bombardementen op Duitse stellingen. Aan het begin van de middag springen de Amerikaanse parachutisten boven Groesbeek uit de vliegtuigen. De Duitsers trekken zich terug in het centrum. De Nijmegenaren wachten gespannen af. Er heerst een gevoel van euforie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen