Volledig scherm
De BMW van de bestuurster moet volgens de politie als verloren worden beschouwd. © Politie Nijmegen-Zuid

Bestuurster drinkt meer dan vier keer te veel en botst tegen paal in Nijmegen

NIJMEGEN - De Nijmeegse politie trof op de Weijbroekweg tijdens een surveillance per toeval een aanrijding aan. Een bestuurster had te veel gedronken en was met haar auto tegen een verkeerspaal gebotst, meldt de politie vandaag op Facebook.

Volgens de politie had de vrouw te diep in het glaasje gekeken en was ze daardoor de macht over het stuur verloren. Na een blaastest bleek dat 915 ug/l blies, terwijl maar 220 ug/l is toegestaan.

De bestuurster moest haar rijbewijs inleveren en moet een alcoholcursus volgen. Ook krijgt ze volgens de politie een 'flinke boete', moet zij zich voor de rechter verantwoorden en is de BMW als verloren beschouwd.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen