Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwbouw (na de brand) van restaurant De Put aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal staat al een hele tijd leeg. De eigenaar kan geen huurder vinden voor het horecapand en wil er appartementen van maken. © Theo Peeters

Bistro De Put blijft dicht, culinaire aanbod in Berg en Dal verschraalt

BERG EN DAL - Het culinaire aanbod in Berg en Dal is aan het verschralen. Bistro De Put gaat niet meer open en wordt omgebouwd tot appartementen. Ook in Cafetaria Yes, eveneens aan de Oude Kleefsebaan, is het vuur onder de frituurpannen gedoofd, terwijl het iets verderop gelegen In Geuren en Kleuren sinds de kerst dicht is.

Ooit was Berg en Dal met een keur aan eethuizen een must voor de smulpaap uit de regio. Van een eenvoudige pannenkoek tot haute cuisine: iedere beurs kon er terecht in een van de eethuizen en dankzij het grote aanbod was er altijd wel ergens een tafeltje te vinden. En als je weinig tijd had, nam je een puntzak friet met een kroket bij Yes.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Haal weg aso’ op oldtimers lijkt duidelijke boodschap aan eigenaren: ‘Ze houden al 12 jaar parkeerplekken bezet’
    PREMIUM

    ‘Haal weg aso’ op oldtimers lijkt duidelijke boodschap aan eigenaren: ‘Ze houden al 12 jaar parkeer­plek­ken bezet’

    NIJMEGEN - ‘Lul’, ‘aso’ en ‘ga weg’. Het lijkt een duidelijke boodschap aan de eigenaren van de oldtimers die maandagavond werden besmeurd in Nijmegen. De bolides staan vaak langdurig geparkeerd in de garage de Kazerne aan de Molenveldlaan, zegt Dirko Wijers, die in de buurt werkt. ,,Vrijwel het hele jaar zelfs. Je huurt hier met het idee dat je ook kan parkeren.” Niet dat Wijers enig begrip heeft voor de actie. ,,Het lijkt me een wanhoopsdaad.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen