De beroemd geworden foto van het bloemenmeisje in de frontlinie van coronaprotest. De vrouw die op het Malieveld tussen hooligans en ME verzeild raakte, is de Nijmeegse Wendy Kroeze.
Volledig scherm
PREMIUM
De beroemd geworden foto van het bloemenmeisje in de frontlinie van coronaprotest. De vrouw die op het Malieveld tussen hooligans en ME verzeild raakte, is de Nijmeegse Wendy Kroeze. © EPA

Bloemenmeisje Wendy kreeg klappen van ME: ‘Wég met die beperkingen, dit is geen killervirus’

NIJMEGEN - Een flowerpowervrouw tussen hooligans. Oog in oog met de ME. Bloemenmeisje Wendy Kroeze werd een BN’er door het coronaprotest in Den Haag. De Nijmeegse is tégen de virusmaatregelen ,,We kunnen weer normaal gaan leven.”  

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vierdaagsefan Wilma loopt de Alternatieve Vierdaagse: ‘Ik liep al toen ik 10 jaar was’
    Indebuurt Nijmegen

    Vierdaag­sefan Wilma loopt de Alternatie­ve Vierdaagse: ‘Ik liep al toen ik 10 jaar was’

    Wilma Ebben (55) heeft een traantje weggepinkt toen ze zeker wist dat de Vierdaagse van 2020 afgelast werd. Voor de geboren en getogen Nijmeegse zou het maar liefst de 44e deelname worden. Daarmee is zij de jongste wandelaar die zo vaak de Vierdaagse liep. Wilma: ,,Ik deed voor het eerst mee toen ik tien jaar was. Dat mocht niet, maar mijn ouders smokkelden met mijn geboortedatum bij de inschrijving. Ik wilde zó graag”. Als troost doet Wilma mee aan de Alternatieve Vierdaagse.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen