De Nijmeegse bioscoop heeft een zaal met 4DX-technologie, waarbij toeschouwers de film zien én voelen. De nieuwe zetels kunnen rollen, kantelen, trillen en warm of koud worden. De 92 stoelen staan er sinds begin mei, manager Peter van de Schans, manager pakte mee uit.
Volledig scherm
De Nijmeegse bioscoop heeft een zaal met 4DX-technologie, waarbij toeschouwers de film zien én voelen. De nieuwe zetels kunnen rollen, kantelen, trillen en warm of koud worden. De 92 stoelen staan er sinds begin mei, manager Peter van de Schans, manager pakte mee uit. © Gerard Verschooten

Bondfans kunnen in Lent op mooi tijdstip naar première: ‘No Time To Die’ begint om 0.07 uur

NIJMEGEN - De échte James Bond fans kunnen in de nacht van woensdag 1 april op donderdag 2 april de première beleven van No Time To Die in de bioscoop in Nijmegen-Noord. ‘Geen grap’, vermeldt bioscoopmanager Peter van der Schans er voor de zekerheid maar bij.  

De die-hard fans kunnen 's nachts hun hart ophalen bij de vertoning bij Pathé Nijmegen. De bioscoop geeft naar eigen zeggen als enige de fans de kans om de film zo vroeg mogelijk te zien. Stipt om 0.07 uur start de vertoning. 

Voor filmliefhebbers die het allemaal véél te laat vinden: donderdagavond 2 april kun je ook gewoon naar No Time To Die. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen