De woonboot van Hans Westgeest. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgedwongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje.
Volledig scherm
PREMIUM
De woonboot van Hans Westgeest. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgedwongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje. © Theo Peeters


Woonbootman Hans ‘in nood’ doet de SP-tomaten in de aanbieding op de markt in Nijmegen

NIJMEGEN / OOIJ / MILLINGEN - Met posters in SP-stijl ‘en misschien ook wel tomaten’ probeert Hans Westgeest zaterdag een oplossing te forceren in de zaak rond zijn op een werf gestrande woonboot. De afgelopen dagen heeft hij weinig hoop op een goede afloop gekregen, zegt hij.

0 reacties

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april

 2. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte