Brand op dakterras van huis in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Op  het dakterras van een pand aan de Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen is woensdagavond kort voor 21.00 uur brand uitgebroken. Niemand raakte gewond, het dak van de woning en de daaronder gelegen verdieping raakten zwaar beschadigd.

Het brandende dakleer zorgde voor flinke rookwolken. 

De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Naar de oorzaak van de brand is het nog gissen. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de bewoner niet op het dak toen de brand uitbrak.

Volledig scherm
De brand in Nijmegen. © DG
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen