Brand op dakterras van huis in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Op  het dakterras van een pand aan de Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen is woensdagavond kort voor 21.00 uur brand uitgebroken. Niemand raakte gewond, het dak van de woning en de daaronder gelegen verdieping raakten zwaar beschadigd.

Het brandende dakleer zorgde voor flinke rookwolken. 

De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Naar de oorzaak van de brand is het nog gissen. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de bewoner niet op het dak toen de brand uitbrak.

Volledig scherm
De brand in Nijmegen. © DG
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen