Veiligheidsberaad-voorzitter Hubert Bruls kijkt afgelopen jaar toe terwijl minister Hugo de Jonge de pers te woord staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Veiligheidsberaad-voorzitter Hubert Bruls kijkt afgelopen jaar toe terwijl minister Hugo de Jonge de pers te woord staat. © ANP

Bruls vraagt minister De Jonge om uitleg na kritiek op corona-aanpak: ‘Absoluut niet zo dat burgemeesters geen besluiten durfden te nemen’

NIJMEGEN - De kritiek van Hugo de Jonge op de regionale corona-aanpak in ons land is veel burgemeesters in het verkeerde keelgat geschoten. Reden voor Hubert Bruls, voorzitter van alle burgemeesters in het Veiligheidsberaad, om de minister van Volksgezondheid direct om opheldering te vragen. 

0 reacties

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen