Volledig scherm
© Gerard Verschooten

Burgemeester Bruls als Elvis het carnaval in

NIJMEGEN - Burgemeester Hubert Bruls heeft bij de start van het carnaval in Knotsenburg de show gestolen in een outfit van Elvis Presley. Hij maakte zaterdagavond in een jumpsuit een rondje door de stad, langs de feestlocaties van de carnavalsverenigingen De Waoterjokers, Kiek ze Kieke, Geberste Kruuk, Vrolijke Heikneuters en de Deurdrievers.

In zijn kielzog gingen de wethouders Renske Helmer en Ben van Hees mee, net als gemeentesecretaris Arne van Hout. 

De feestelijke tocht begon in het stadhuis, waar dweilmuzikanten, stadsprins Peter II en vele carnavalisten burgemeester en wethouders kwamen ophalen voor de feestelijke tocht. Zoals gebruikelijk was de kroegentocht voor Bruls alcoholvrij.

  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen