Charmaine Gemin is finalist de Miss Beauty verkiezing van Gelderland 2020. Mocht deze winnen gaat ze naar de landelijk miss verkiezing.
Volledig scherm
PREMIUM
Charmaine Gemin is finalist de Miss Beauty verkiezing van Gelderland 2020. Mocht deze winnen gaat ze naar de landelijk miss verkiezing. © Theo Peeters

Charmaine (21) werd via haar Instagram gescout, nu is ze in de race voor de titel Miss Beauty of Gelderland

BREEDEWEG/NIJMEGEN - Organisaties voor missverkiezingen speuren naarstig het internet af op zoek naar geschikte kandidaten.Tijdens een onlangs gehouden castingdag voor de  verkiezing van Miss Beauty of Gelderland in Berg en Dal (150 gegadigden)  had naar schatting de helft zichzelf direct als kandidaat ingeschreven, de andere helft was eerst benaderd door een scout.  

Instagram en Facebook zijn dé social media waar de scouts op aanslaan. Ook Charmaine Gemin (21) uit Breedeweg, tegenwoordig Nijmegen, werd op die manier benaderd. Haar Instagram-account trok de aandacht. ,,We kijken op social media naar wat er in de biografie staat en naar de opleiding", zegt Tessa le Conge, president bij Miss Beauty of Gelderland. ,,En natuurlijk naar de foto's.”

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kartonnen doodskist in de aanbieding: ‘Juist nu belangrijk om duurzame keuze te maken’
    PREMIUM

    Kartonnen doodskist in de aanbieding: ‘Juist nu belangrijk om duurzame keuze te maken’

    NIJMEGEN - Het klinkt wat cru, in deze tijd met dagelijks toenemende sterftecijfers: een doodskist met korting. Maar het tegendeel is waar, stelt Koen Verlinden, eigenaar van Fair Coffins. ,,Juist nu hebben nabestaanden de neiging te kiezen voor een goedkope spaanplaat kist, de allerslechtste keuze voor het milieu. Terwijl onze duurzame kisten van gerecycled golfkarton ecologisch én goedkoper zijn.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen