Volledig scherm
PREMIUM
Schaatshal Triavium in Dukenburg is zonder ijs ook een goede concertzaal. Op 18 augustus staat André Hazes er. © David van Haren

Concert André Hazes in Nijmeegse schaatshal Triavium: ‘Dit is een mini-Ahoy’

NIJMEGEN - Bijna niemand weet dit: schaatshal Triavium is een uitstekende concertzaal. Dat ontdekte Sven Janssen toen hij een locatie zocht voor een concert van André Hazes. ,,Iedereen is enthousiast. Super akoestiek hier.”

Het is puur toeval dat er op 18 augustus weer eens een groot concert is in de Nijmeegse schaatshal in Dukenburg. Het Boxmeerse hotel Riche zocht een grotere locatie voor een concert van André Hazes. Eigenaar Sven Janssen: ,,Opeens herinnerden we ons de concerten van Bløf, dik tien jaar geleden in Triavium.”

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeldzame bloedzuigers maken Gelderse Poort blij
    PREMIUM

    Zeldzame bloedzui­gers maken Gelderse Poort blij

    OOIJ - Trappel met lieslaarzen aan in een ondiepe poel in de Gelderse Poort, en voor je het weet zit het rubber vol met bloedzuigers. Geen gewone kleintjes, maar de zeldzame medicinale bloedzuiger, de grootste soort van Nederland die zo'n 15 centimeter lang is. Van de slechts twintig tot dertig plaatsen waar het waterbeestje voorkomt, geldt de Gelderse Poort als een van de populairste stekken. In een van de poeltjes werden in een uur tijd maar liefst 169 bloedzuigers gevonden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen