Coronacentrum van Pro Persona, RIBW en Iriszorg verkleind verder

Het speciale coronacentrum voor cliënten van Pro Persona, IrisZorg en de RIBW gaat op kleinere voet verder. De afgelopen weken zijn twintig mensen verzorgd in het centrum, dat werd ingericht op het terrein van het Radboudumc in Nijmegen. Niemand van hen kwam op de ic terecht of overleed.

 1. Dit is waarom het niet klopt dat 93 procent van alle communicatie non-verbaal is
  Donders Wonders

  Dit is waarom het niet klopt dat 93 procent van alle communica­tie non-ver­baal is

  Heb je ooit gehoord van de bewering dat 93 procent van alle communicatie non-verbaal is? Volgens deze vaak herhaalde bewering bestaat 55 procent van communicatie uit gezichtsuitdrukkingen, 38 procent uit stemtoon, en is spreektaal slechts goed voor 7 procent van de boodschap. Hoewel non-verbale communicatie natuurlijk belangrijk is, kloppen deze cijfers helemaal niet. Wat is er mis mee? En waar komen ze vandaan?
 2. Bart loopt stiekem toch een soort Vierdaagse: ‘Ik had al 150 kilometer getraind, dus ik zocht een uitdaging’
  PREMIUM

  Bart loopt stiekem toch een soort Vierdaagse: ‘Ik had al 150 kilometer getraind, dus ik zocht een uitdaging’

  NIJMEGEN - Onmiskenbaar een Vierdaagsewandelaar, dat is Bart Pörtzgen uit Cuijk (54). De enorme groen-oranje Vierdaagsevlag die hij meedraagt tijdens zijn wandeltocht verraadt dat hij niet zomaar iemand is die een ommetje maakt. Bart loopt meer dan dertig kilometer vandaag. ,,Het is wel anders zo zonder publiek. Maar ik krijg wel veel duimpjes en aanmoedigingen. Ook auto's die toeteren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen