Fietsers steken de d'Almarasweg over naar hockeyclub NMHC.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsers steken de d'Almarasweg over naar hockeyclub NMHC. © Paul Rapp

De d’Almarasweg wordt eindelijk veiliger: ton voor maatregelen tegen te snel rijden

FietsveiligheidNIJMEGEN - De d’Almarasweg in Nijmegen wordt eindelijk veiliger gemaakt voor de vele fietsers die er dagelijks gebruik van maken. De gemeente trekt een ton uit voor betere verkeersdrempels en andere maatregelen.

1 reactie

 • Bianca Janssen

  1 maand geleden
  Gaan ze dan ook het gedrag van de fietsers aanpakken. Rijden vaak met zijn 3-4en naast elkaar en ze hebben lak aan de automobilisten. Fietsers die zonder te kijken zo vanuit de parkeerplaatsen/zijstraten de d’Almarasweg op fietsen terwijl je als automobilist soms op het fietspad moet rijden. Jammer dat de automobilist altijd in een kwaad daglicht wordt gezet terwijl de meeste fietsers overal lak aan hebben.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen