Volledig scherm
De spelers zijn blij met de cup. Foto DG © Thed Maas

De Treffers wint voor tweede maal het Gerrit Langeveld toernooi

GROESBEEK – Voor de tweede maal heeft het eerste elftal van De Treffers het Gerrit Langeveld toernooi op haar naam weten te zetten . Het Gerrit Langeveld toernooi is een eerbetoon aan de lange staat van verdiensten van voormalig De Treffers bestuurslid voetbalzaken Gerrit langeveld.

Gerrit was en is een echte voetballiefhebber en fanatieke supporter van De Treffers. Aan het tweede Gerrit Langeveld toernooi namen naast De Treffers deel JVC uit Cuijk, Jong NEC en SC Baniyas uit de Verenigde Arabische Emiraten onder leiding van de Spaanse coach Luis Garcia Plaza. Het toernooi werd afgewerkt op dinsdag 7 , woensdag 8 en zaterdag 11 augustus. Zaterdagmiddag werd de laatste wedstrijd gespeeld De Treffers tegen SC Baniyas die met 3-0 door De Treffers werd gewonnen.

Druk bezocht

Hierdoor wist De Treffers 6 punten te vergaren en won voor de tweede maal de beker, tweede werd JVC uit Cuijk , derde Jong NEC en vierde SC Baniyas. De laatste wedstrijd van dit toernooi werd druk bezocht. Voorzitter Bert Janssen van De Treffers reikte na het fluitsignaal van de scheidsrechter zaterdagmiddag de felbegeerde beker uit aan zijn ploeg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen