Maarten (R), Vincent en Sis van Rossem tijdens de presentatie van de serie 'Hier zijn de Van Rossems', waarin zij culturele verkenningen maken door steden in Nederland, België en Duitsland.
Volledig scherm
Maarten (R), Vincent en Sis van Rossem tijdens de presentatie van de serie 'Hier zijn de Van Rossems', waarin zij culturele verkenningen maken door steden in Nederland, België en Duitsland. © ANP Kippa

De Van Rossems zijn in Nijmegen: lekker ‘nuilen’ in Nederlands oudste stad? Vanavond te zien op NPO2

NIJMEGEN - Maarten van Rossem en zijn broer Vincent en zus Sis hebben ook Nijmegen aangedaan: zaterdagavond 15 mei is hun bezoek aan de stad te zien op televisie. Alvast een klein tipje van de sluier opgelicht: de Van Rossems zijn kritisch over de stad.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen