Volledig scherm
PREMIUM
Beelden uit de concertregistratie van de Drones World Tour van de Britse rockband Muse. © Hans-Peter van Velthoven

Deze Nijmegenaar is de beeldbepaler van de wereldbekende rockband Muse

fotoserieNIJMEGEN - Na jarenlang de band gefotografeerd te hebben, vroeg de Britse rockformatie Muse huisfotograaf Hans-Peter van Velthoven uit Nijmegen om mee te werken aan een film van hun show. 

De concertregistratie van de Drones World Tour gaat vandaag wereldwijd in 2.500 bioscopen in première, waarvan 85 in Nederland. Director of photography 'HP' is vanavond bij de vertoning in zijn eigen vertrouwde stad, waar hij een Q&A met het publiek doet. Hier beantwoordt hij alvast de eerste vragen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen