Volledig scherm
PREMIUM
Beelden uit de concertregistratie van de Drones World Tour van de Britse rockband Muse. © Hans-Peter van Velthoven

Deze Nijmegenaar is de beeldbepaler van de wereldbekende rockband Muse

fotoserieNIJMEGEN - Na jarenlang de band gefotografeerd te hebben, vroeg de Britse rockformatie Muse huisfotograaf Hans-Peter van Velthoven uit Nijmegen om mee te werken aan een film van hun show. 

De concertregistratie van de Drones World Tour gaat vandaag wereldwijd in 2.500 bioscopen in première, waarvan 85 in Nederland. Director of photography 'HP' is vanavond bij de vertoning in zijn eigen vertrouwde stad, waar hij een Q&A met het publiek doet. Hier beantwoordt hij alvast de eerste vragen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen