Volledig scherm
2010-11-17 12:08:09 LEIDSCHENDAM - Politie logo ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT © ANP

Dief verliest schoen na overval vrouw (63) in Nijmegen

NIJMEGEN - Een overvaller is tijdens zijn vlucht een schoen verloren, nadat hij een vrouw (63) in Nijmegen beroofde. Hierbij kwam de vrouw ten val. Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat. 

De beroving vond zaterdag plaats rond 18.30 uur op de Oranjesingel. Op Instagram meldt de wijkagent dat het gebeurde bij huisnummer 67. Hier beroofde twee mannen de vrouw van haar handtas. Dit ging waarschijnlijk dermate hardhandig dat ze ten val kwam. Het is niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat. 

De twee mannen wisten te vluchten, maar eentje verloor zijn schoen. Deze heeft de politie nu in handen en hoopt dat dit de sleutel vormt voor het vinden van de verdachten. 

Een foto die is geplaatst door null (@wijkagent_nijmegen_centrum) op

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vernieuwd ‘grootste restaurant van Nijmegen’ schaft vleesloze maandag af

    Vernieuwd ‘grootste restaurant van Nijmegen’ schaft vleesloze maandag af

    NIJMEGEN - De Refter, het universiteitsrestaurant op de Nijmeegse campus, is voor 1,2 miljoen euro helemaal verbouwd en vernieuwd. Het oude meubilair is buiten de deur gezet, nét als Meatless Monday, oftewel de vleesloze maandag. Een hamburger of een ander stuk vlees is vanaf volgende week álle dagen te krijgen in de vernieuwde Refter. Na driënhalf jaar zet de Radboud universiteit een streep door de vegamaandag.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen