Dildoplakker slaat opnieuw toe in Nijmegen: piemels op verschillende brievenbussen geplakt

De Nijmeegse dildoplakker heeft weer toegeslagen. Brievenbussen in verschillende wijken zijn beplakt met een piemel. In de wijk Tolhuis hangt zelfs een paars exemplaar aan de PostNL-brievenbus vastgeplakt. 

17 reacties

 • Merkus

  2 maanden geleden
  Een heerlijk en zeer welkom onschuldig nieuwsbericht tussen ons dagelijkse portie Corona rampspoed en dood en verderf zaai ellende. Kwestie van tijd tot hij, ik ben zo vrij te veronderstellen dat het een hij is, erbij genaaid wordt. 😂
 • Bar

  2 maanden geleden
  A) dit heeft geen nieuwswaarde en B) behalve voor degene die het doet en hier iedere de krant mee haalt. Zullen we gewoon stoppen met hierover te berichten?
 • Roel Arno

  2 maanden geleden
  Zou deze dildoplakker volgende keer even kunnen vermelden of hij ook van plan is om naar rdam te komen en zo ja waar en wanneer. Kom ik ff collecten ,die dingen zijn prijzig zat.
 • Ninette Van der zwan

  2 maanden geleden
  Hahaha geweldig...idd de mensen moeten meer lachen.....als je dit toch ziet is gewoon echt humor....
 • van der Es

  2 maanden geleden
  @ Kok: klopt, maar er groeien kinderen op, die dit nog niet kennen.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen