Dit is Naomi, de Nijmeegse Temptation-verleidster: ‘Het is mijn taak die mannen in de val te lokken’

videoNIJMEGEN - Ze is grofgebekt, grappig, een beetje ghetto, maar wel heel lief, vindt de 19-jarige Nijmeegse Naomi Janssen uit Nijmegen. Ze doet mee aan Temptation Island, het controversiële - maar populaire - tv-programma waarin verleiders proberen relaties kapot te maken.

Volledig scherm
Naomi Janssen (19) uit Nijmegen is verleidster in het TV-programma Tempation Island. © Paul Rapp

Vier stellen uit Vlaanderen en Nederland reizen af naar Thailand voor een ultieme relatietest. De koppels worden van elkaar gescheiden en vallen ten prooi aan acht verleidsters en acht verleiders, waaronder dus Naomi.

,,Ik snap niet dat je je relatie zo zou testen’’, zegt Naomi over de koppels die zich hebben opgegeven voor het programma. Maar ze doet er zelf wél aan mee. ,,Mijn taak is echt wel anders. Ze kunnen mij uitmaken voor slet en dit en dat, maar ik kan doen wat ik wil. Als die mannen een stap te ver gaan, dan staan ze tien keer harder voor schut dan ik.’’ 

Voor negatieve reacties is Naomi niet echt bang. ,,Wat boeit mij dat nou? Ik moet lachen om negatieve reacties. Ik weet zelf heel goed hoe ik ben. Naomi is gewoon een gekkie!’’ Wat haar ouders vinden? ,,Ik woon op mijzelf en met mijn stiefmoeder en biologische moeder heb ik geen contact. Mijn vader is vooral trots. Ook al zegt-ie: ‘Nooo, zit je daar in je blote kont’. Maar hij zegt ook: ‘Naoom. Je moet lekker doen waar je zelf achter staat. Als mensen dat niet oké vinden, dan moet je daar gewoon schijt aan hebben’.”

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. 't Plein: Tuinvogeltelling
  PREMIUM
  COLUMN

  't Plein: Tuinvogel­tel­ling

  NIJMEGEN - Onlangs las ik in een studie dat door de ruilverkaveling zo'n 80 procent van de akkervogels is verdwenen. Het te open weidelandschap is de oorzaak. Gelukkig las ik tegelijk over de kansen om die vogels weer terug te krijgen. Op de Doornikse Natuurakkers bij Lent waar heggen, struiken, bloemrijke velden en fruitbomen weer een prominente plek hebben gekregen, zijn intussen weer 59 soorten broedvogels gespot. Dit zou de 'gewone boer' toch moeten stimuleren rond zijn akkers ook (weer) zulke échte natuurstroken aan te leggen.
 2. Eerste P-plaatsen voor bakfietsen op Hertogplein als proefproject: ‘Ik wil niet dat klanten een bon krijgen’

  Eerste P-plaat­sen voor bakfietsen op Hertog­plein als proefpro­ject: ‘Ik wil niet dat klanten een bon krijgen’

  NIJMEGEN - Op het brede trottoir van het Hertogplein in Nijmegen zijn drie speciale parkeerplaatsen voor bakfietsen ingericht. In opdracht van de gemeente zijn op de stoep voor speelgoedwinkel De Regenboog vakken gemarkeerd met een bakfietssymbool. Zo kunnen bakfietsbestuurders - onder anderen klanten van de speelgoedshop - hun voertuig kwijt terwijl ze even snel een boodschap doen.
 3. Steun voor klimaatactivist Lars (12) na ophef: ‘Verzet tegen kind met een mening is lekker makkelijk’
  PREMIUM

  Steun voor klimaatac­ti­vist Lars (12) na ophef: ‘Verzet tegen kind met een mening is lekker makkelijk’

  ARNHEM - ,,Ik ken wél kinderen die door hun ouders gedwongen op voetbal moeten, maar geen kinderen die van hun ouders de provincie moeten toespreken.’’ Kindercorrespondent Tako Rietveld (40), die al sinds jaar en dag opkomt voor de mening van kinderen, vindt alle commotie die is ontstaan door de actie van de 12-jarige Lars Westra uit Nijmegen eigenlijk wel prima.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen