Volledig scherm
In Groesbeek is een Dixi in brand gestoken. Van het mobiele toilet is niet veel meer over. © Joop Verstraaten

Dixi bij appartementencomplex Groesbeek volledig in as na brandstichting

GROESBEEK – Een bewoner van een appartementencomplex aan de Paulus Potterweg in Groesbeek is ernstig gedupeerd doordat een Dixi achter zijn woning in de nacht van zaterdag op zondag in brand is gestoken. Het mobiele toilet stond er omdat zijn badkamer wordt gerenoveerd. De man kon daardoor niet naar het toilet.

Van de Dixi is na de brand niet veel meer over. 

Bewoners van het appartementencomplex ontdekten de brand rond 03.00 uur. Het vuur veroorzaakte een flinke stank en rook. Zij belden de brandweer, maar toen die ter plaatse kwam was er al geen redden meer aan. 

De Dixi is totaal verloren gegaan. Ook een klein gedeelte van de muur is zwart geblakerd.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeldzame bloedzuigers maken Gelderse Poort blij
    PREMIUM

    Zeldzame bloedzui­gers maken Gelderse Poort blij

    OOIJ - Trappel met lieslaarzen aan in een ondiepe poel in de Gelderse Poort, en voor je het weet zit het rubber vol met bloedzuigers. Geen gewone kleintjes, maar de zeldzame medicinale bloedzuiger, de grootste soort van Nederland die zo'n 15 centimeter lang is. Van de slechts twintig tot dertig plaatsen waar het waterbeestje voorkomt, geldt de Gelderse Poort als een van de populairste stekken. In een van de poeltjes werden in een uur tijd maar liefst 169 bloedzuigers gevonden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen