In de werkplaats van Mitsubishi-dealer Kardol in Nijmegen woedde 13 mei een felle brand. Inmiddels is een gedeelte van het pand gesloopt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de werkplaats van Mitsubishi-dealer Kardol in Nijmegen woedde 13 mei een felle brand. Inmiddels is een gedeelte van het pand gesloopt. © DG/JK

Door brand verwoeste Mitsubishi-garage voorlopig nog wel dicht

NIJMEGEN - Mitsubishi- en SsangYong-rijders uit de regio kunnen waarschijnlijk pas volgend jaar weer terecht bij hun vertrouwde dealer aan de Lagelandseweg in Nijmegen. Op 13 mei verwoestte een felle brand een groot deel van Kardol Autobedrijf. Het in hetzelfde pand gevestigde bedrijf Auto Service Punt is inmiddels verhuisd.

0 reacties

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  12

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.