Volledig scherm
De brandweer heeft het wegdek schoon gespoten © Joop Verstraaten

Drie auto's zwaar beschadigd door botsing in Beek

BEEK – Op de Nieuwe Rijksweg in Beek zijn zaterdag tegen het middaguur drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. In totaal hadden die wagens vijf inzittenden. Een gealarmeerde ambulance heeft alle inzittenden medisch onderzocht. 

Geen van hen hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden. Alle drie de auto’s moesten door een bergingsbedrijf zwaar beschadigd afgevoerd worden. De brandweer van Ubbergen is ook gealarmeerd om het wegdek van olieresten te ontdoen.

Het ongeval werd veroorzaakt doordat de bestuurder van de achterste auto te laat in de gaten had dat twee auto’s voor hem stil stonden. 

  1. Student die ROC op stelten zette met nepwapen ‘was bezig met schoolopdracht’
    PREMIUM
    video

    Student die ROC op stelten zette met nepwapen ‘was bezig met schoolop­dracht’

    Het bleek een gigantisch misverstand. Terwijl de politie gisteren in de veronderstelling verkeerde dat op het ROC in Nijmegen een schietpartij dreigde, bleek in werkelijkheid dat leerlingen scenes uit het populaire computerspel Grand Theft Auto naspeelden. Volgens de studenten ging het om een schoolopdracht. Iets wat de school met klem tegenspreekt. De politie meldt op haar beurt dat de 25-jarige jongeman die werd aangehouden erg veel geluk heeft gehad.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen