Kinderen vanaf 2 jaar worden getest in de gemeente Lansingerland na de uitbraak van de 'Britse variant' rond een basisschool in Bergschenhoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen vanaf 2 jaar worden getest in de gemeente Lansingerland na de uitbraak van de 'Britse variant' rond een basisschool in Bergschenhoek. © ROBIN UTRECHT

Drie gevallen Britse coronavariant in onze regio, nog onderzoek bij verpleeghuizen: ‘Coronavirus is zeer succesvol evolutionair beestje’

NIJMEGEN - De zeer besmettelijke Brits variant van het coronavirus waar danig voor gevreesd wordt, duikt nog slechts spaarzaam op in de regio. Totnutoe zijn er niet meer dan drie gevallen bekend. 

0 reacties

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari