Duizend deelnemers dorpsquiz Groesbeek

GROESBEEK - Maar liefst duizend mensen doen dit jaar mee aan de tweede editie van de Groesbeekse Kwis. 35 teams hebben zich ingeschreven voor de strijd op zaterdag 24 november. 

Ploegen bestaan gemiddeld uit twintig mensen en hebben nog een achtervang van tientallen personen die mogen helpen om de vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. 

Teamleden kunnen het quizboek 's avonds ophalen bij café De Comm en aan de slag met de vragen en opdrachten over Groesbeek. De ingevulde quizboeken moeten op dezelfde avond om 23.15 uur worden ingeleverd. Zaterdag 15 december wordt bij dansschool Verhoeven de uitslag bekendgemaakt. 

Volledig scherm
Team De Bruin & Co was vorig jaar de winnaar van de eerste Groesbeekse Kwis. © Joop Verstraaten
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen