Volledig scherm
De gewonde fietsster werd door de hulpdiensten behandeld in Mook. © Joop Verstraaten

Fietsster raakt gewond bij aanrijding door auto in centrum van Mook

MOOK – Een fietsster is zaterdagmiddag op de kruising Groesbeekseweg / Rijksweg in Mook gewond geraakt. Zij werd geschept door een auto.

 Het ongeval werd waarschijnlijk veroorzaakt door een automobilist die vanaf de Groesbeekseweg rechtsaf de Rijksweg op wilde rijden. Daarbij zag de bestuurder de fietsster die op het fietspad langs de Rijksweg reed over het hoofd.

 Het slachtoffer kwam hierbij ten val en liep elleboogletsel op. Zij is door ambulance personeel behandeld aan haar verwondingen. De fiets en de auto raakten bij de aanrijding beschadigd.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen