Volledig scherm
Het nu nog lege pand waar jarenlang autogarage Scholten zat. Straks komt er een fitnessschool. © Joop Verstraaten

Fitness in voormalig pand autogarage Scholten in Millingen

MILLINGEN - De internationale keten Anytime Fitness opent in maart of april een vestiging in Millingen. Franchisenemer Hernanni Marchi en zijn vrouw Tilly willen dan van start gaan in het voormalige pand van autogarage Scholten aan de Heerbaan. De verbouwing is begonnen.

De twee hebben al een Anytime-vestiging in Groesbeek en vieren daar op 8 januari het eenjarig bestaan met een open dag. ,,De sportschool in Groesbeek is ons zo goed bevallen dat we nu ook in Millingen beginnen”, zegt uitbaatster Tilly Marchi. ,,We springen in op de behoefte van steeds meer sporters. Die willen op elk gewenst moment van de dag kunnen trainen.”

24 uur

Net als in de Groesbeekse fitnessclub kunnen leden straks in het Millingse filiaal 24 uur per dag terecht. ,,Mensen kopen een toegangssleutel waarmee ze altijd naar binnen kunnen. Ook op onbemande uren en in alle andere Anytime-vestigingen in de wereld.” 

Dat zijn er inmiddels vierduizend. Om altijd toegankelijk te kunnen zijn, is er bij Anytime cameratoezicht. ,,Het is een beproefd recept dat is overgewaaid vanuit Amerika.”

In het gebouw aan de Heerbaan in Millingen is straks niet alleen ruimte voor een sportschool. Er is ook plek voor een fysiotherapeut en/of voedingscoach die daar, onder hetzelfde dak en eventueel met gebruik van fitnessapparatuur van Anytime, zijn praktijk kan voeren. 

In het pand aan de Heerbaan, waar mensen straks kunnen fitnessen, zat jarenlang autogarage Scholten. Het staat momenteel leeg.  

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen