Volledig scherm
De auto's na het ongeluk aan de Pastoorsdijk. © SK-Media

Flinke schade aan auto's na ongeluk bij Plasmolen

PLASMOLEN - Twee voertuigen zijn zaterdagmiddag zwaar beschadigd geraakt na een aanrijding aan de Pastoorsdijk in Plasmolen. De inzittenden bleven ongedeerd. 

De aanrijding vond vanmiddag plaats op een recht gedeelte van de weg. Beide voertuigen liepen flinke schade op. Alle inzittenden zijn door ambulancemedewerkers  gecontroleerd, maar er hoefde niemand mee naar een ziekenhuis. Ook de honden die in een van de auto’s zaten, bleven ongedeerd. 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De Pastoorsdijk was ten tijde van het ongeval en de bergingswerkzaamheden afgesloten.

  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen