Zelfregiecentrum Nijmegen is in de race voor een Appeltje van Oranje. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfregiecentrum Nijmegen is in de race voor een Appeltje van Oranje. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro. © Oranje Fonds

Het klinkt zo simpel: ontdekken wat je leuk vindt

NIJMEGEN - Zelf keuzes maken, weer grip krijgen op je eigen leven. Voor mensen die deels afhankelijk zijn van de hulp en zorg van anderen, is het een groot goed zoveel mogelijk zelf te kunnen bepalen. Dat is de insteek van Zelfregiecentrum Nijmegen, dat met zijn ‘inloop nieuwe stijl’ genomineerd is voor een Appeltje van Oranje, de jaarlijkse prijzen van het Oranjefonds.

0 reacties

 1. Deze drie dappere politievrouwen krijgen straatnaam in verzetsbuurt in Lent
  PREMIUM

  Deze drie dappere politie­vrou­wen krijgen straatnaam in verzets­buurt in Lent

  NIJMEGEN - Drie politievrouwen die actief waren in het Nijmeegse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgen ook een straatnaam in de toekomstige Lentse wijk Hof van Holland. Er komen een Jeanette Geldens-, een Annie van Velzen- en een Tine Vastbinderstraat. Een jaar geleden waren al twintig andere verzetshelden geselecteerd voor een straatnaam in de wijk bij station Lent, waarvan de bouw is begonnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoeken natuurlijk gedrag'
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoe­ken natuurlijk gedrag'

 2. Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'
  Play

  Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'