Job en Annemarie Haverkamp zitten al een jaar thuis
Volledig scherm
PREMIUM
Job en Annemarie Haverkamp zitten al een jaar thuis © Jeroen Nissen

‘Het liefste, zachtaardigste wezen in het universum’: iedereen kende overleden Job via columns van Annemarie

Job, de zoon van columniste Annemarie Haverkamp, is zondagmiddag op 17-jarige leeftijd overleden. De gehandicapte jongen, ‘het liefste, zachtaardigste wezen in het universum’, overleed aan een longontsteking. Job, die in werkelijkheid Joran heet maar van zijn moeder een artiestennaam kreeg om zijn privacy te beschermen, had een hoofdrol in de columns van Haverkamp. 

3 reacties

 • Diana Cooijman-van Der Pluijm

  1 jaar geleden
  Ik maakte pas kennis met Job na zijn overlijden, door het artikel dat onlangs verscheen. Wat ik tot nu toe heb gelezen over deze prachtige persoon, maakt dat ik eenieder die hem kende alle goeds en sterkte toe wens met het verwerken van dit zware verlies. En inderdaad, lezen over Job zorgt ervoor dat je kunt zien hoe het óók kan: niet focusen op wat niet gaat, maar op wat wel gaat en wat mooi is. Dank je wel dat je dit deelde met de wereld, Annemarie.
 • Lizzie Brandsma

  1 jaar geleden
  Wat kon ze toch ongelooflijk goed en mooi schrijven over haar nu overleden wonderkind. Rust in vrede Job. Sterkte met dit grote verlies.
 • Klaziena Kaspers

  1 jaar geleden
  De Hemel heeft er een lieve Engel bij… Maak de andere Engelen daar net zo blij als je ons hier gedaan hebt, lieve lieve Job.. Annemarie & Job: heel veel sterkte. 🙏🏻🙏🏻😘😘 K de Jong

In samenwerking met indebuurt Nijmegen