Volledig scherm
De Goffertboerderij in Nijmegen. © Do Visser

Inbreker die laptop steelt bij Goffertboerderij komt niet ver

NIJMEGEN - De politie heeft woensdag een inbreker opgepakt die een laptop had gestolen bij de Goffertboerderij aan de Goffertweg in Nijmegen. De dief kwam niet ver. Agenten wisten de verdachte te arresteren in het nabijgelegen Goffertpark.

Na een melding ging de politie meteen op zoek naar de inbreker. In het park werd al snel een verdachte aangehouden die voldeed aan het signalement. Naast een laptop had die een breekijzer bij zich. 

De dief is overgedragen aan de recherche.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen