De zandzuiger in de Millingerwaard, die nog tot eind van het jaar in bedrijf blijft. Dan moet de inrichting van het natuurgebied annex waterbergingsterrein helemaal zijn afgerond.
Volledig scherm
PREMIUM
De zandzuiger in de Millingerwaard, die nog tot eind van het jaar in bedrijf blijft. Dan moet de inrichting van het natuurgebied annex waterbergingsterrein helemaal zijn afgerond. © Ton Rutten

Kekerdom ergert zich aan huidige natuurontwikkeling in Millingerwaard

KEKERDOM - Inwoners van Kekerdom ergeren zich aan de huidige natuurontwikkeling in de Millingerwaard, hun achtertuin. In een stukje tekst van Kekerdommer Barry van Heumen op Facebook komen oude frustraties naar boven. 

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen