Volledig scherm
Perry Ubeda. © Paul Rapp

Kickboxclinic Perry Ubeda voor Swim to Fight Cancer

NIJMEGEN - Om het evenement Swim to Fight Cancer kracht bij te zetten geeft Perry Ubeda maandag om 18.30 uur op het strand van de Lentse plas bij Grandcafé LIZ een gratis kickboxclinic. De oud-wereldkampioen kickboksen, ambassadeur van het event, verwelkomt maandagavond kinderen tussen de 9 en 15 jaar oud. Inschrijven kan via info@swimtofightcancer.nl.

Kankeronderzoek

Swim to Fight Cancer is een recreatieve zwemtocht met als doel geld ophalen voor de stichting Fight Cancer. Die stelt alle donaties ter beschikking aan kankeronderzoek naar betere behandelmethoden, zodat kanker op korte termijn geen dodelijke ziekte meer is. Dit jaar doen elf steden in Nederland mee en op 9 september is de eerste Nijmeegse editie. Na de clinic van Ubeda wordt maandag samen een rondje gezwommen als voorbereiding op op de zwemtocht, volgende maand in de Spiegelwaal.

Op die dag wordt vanaf de Lentloper-brug 1.500 meter gezwommen, tussen de verlengde Waalbrug en de spoorbrug en daarna terug naar de Lentloper. Voor de jeugd is een zwemroute van 500 meter uitgestippeld. Inschrijven als deelnemer of vrijwilliger kan tot 1 september. Meer info, klik hier.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen