Volledig scherm
Perry Ubeda. © Paul Rapp

Kickboxclinic Perry Ubeda voor Swim to Fight Cancer

NIJMEGEN - Om het evenement Swim to Fight Cancer kracht bij te zetten geeft Perry Ubeda maandag om 18.30 uur op het strand van de Lentse plas bij Grandcafé LIZ een gratis kickboxclinic. De oud-wereldkampioen kickboksen, ambassadeur van het event, verwelkomt maandagavond kinderen tussen de 9 en 15 jaar oud. Inschrijven kan via info@swimtofightcancer.nl.

Kankeronderzoek

Swim to Fight Cancer is een recreatieve zwemtocht met als doel geld ophalen voor de stichting Fight Cancer. Die stelt alle donaties ter beschikking aan kankeronderzoek naar betere behandelmethoden, zodat kanker op korte termijn geen dodelijke ziekte meer is. Dit jaar doen elf steden in Nederland mee en op 9 september is de eerste Nijmeegse editie. Na de clinic van Ubeda wordt maandag samen een rondje gezwommen als voorbereiding op op de zwemtocht, volgende maand in de Spiegelwaal.

Op die dag wordt vanaf de Lentloper-brug 1.500 meter gezwommen, tussen de verlengde Waalbrug en de spoorbrug en daarna terug naar de Lentloper. Voor de jeugd is een zwemroute van 500 meter uitgestippeld. Inschrijven als deelnemer of vrijwilliger kan tot 1 september. Meer info, klik hier.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen