PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: waterkraan voor spelende kinderen speeltuintje Hengstdalseweg hoek Beukstraat [op de foto, vlnr: Noor, Hanna, Josien, Lucie en Lennart]
Volledig scherm
PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: waterkraan voor spelende kinderen speeltuintje Hengstdalseweg hoek Beukstraat [op de foto, vlnr: Noor, Hanna, Josien, Lucie en Lennart] © Paul Rapp

Kinderen krijgen waterkraan na handtekeningenactie: ‘Nooit meer dorst tijdens voetbal’

NIJMEGEN - Voetballende kinderen aan de Hengstdalseweg hoeven niet langer dorst te hebben. Dankzij een handtekeningenactie hebben ze eindelijk een waterkraantje om water te kunnen drinken naast het veld.  

0 reacties

 1. Foute oktoberfest en Snollebollekes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffertpark en GelreDome
  PREMIUM

  Foute oktober­fest en Snollebol­le­kes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffert­park en GelreDome

  NIJMEGEN / ARNHEM - Jetzt geht wieder los! Na ruim anderhalf jaar zonder festivals kunnen opgeteld dik 120.000 feestvierders binnenkort weer helemaal uit hun plaat gaan. Op 2 oktober vindt in het Goffertpark in Nijmegen het ‘Foute Oktoberfest’ plaats. Vanaf 8 oktober is het drie avonden en een middag ‘van links naar rechts’ tijdens het ‘Snollebollekes live in concert’ in de Arnhemse GelreDome.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen