Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Kolff en Jill in den Bosch in hun restaurant. © Bert Beelen

Klassiek, met een twist én een echte Josper

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: restaurant Why Not in de Van Welderenstraat in Nijmegen.

Why Not. Zonder vraagteken, want het is een antwoord. Hij vroeg: 'Zullen we een restaurant beginnen?' Zij antwoordde: 'Why not' en zo komt restaurant Why Not in de Van Welderenstraat in Nijmegen aan zijn naam.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen