Volledig scherm
PREMIUM
In Malden wordt hard gewerkt aan de nieuwe Veldschuur. Vrijdag wordt het hoogste punt bereikt. © Theo Peeters

Krijgt nieuwe Veldschuur in Malden ongeoorloofde steun van gemeente?

MALDEN - Krijgt het nieuwe Maldense sportcentrum de Veldschuur ongeoorloofde staatssteun van de gemeente Heumen? Antwoord op die vraag moet komen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en later eventueel van de Europese Commissie. Dat stelt Rob Wijnhoven, eigenaar van sportcentrum Lierdal in Molenhoek, die de zaak aanhangig heeft gemaakt. 

Wat Wijnhoven betreft is er maar één antwoord mogelijk:  ja. ,,Als het gaat om de fitnessruimte die exploitant Laco straks in het nieuwe sportcentrum exploiteert,  is er door de gemeentesteun sprake van oneerlijke concurrentie”, stelt hij. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen