Volledig scherm
PREMIUM
Wim Gerrits, Dolf Schel, Joost Gerrits en Luc van der Burgt (vlnr) zijn klaar voor de vijfde R.O.T. Rit. © Bert Beelen

Lang lint oude tractoren trekt door Heumen en Wijchen

OVERASSELT - Een stuk of honderd oude tractoren trekken zondag 19 augustus in een lang lint door de gemeenten Heumen en Wijchen. Het is de vijfde editie van de 'R.O.T. Rit', een Rit met Oude Tractoren. De eerste keer begon met slechts zeventien tractoren die gebroederlijk een rondje reden. 

Joost (27) en Wim (62) Gerrits, Dolf Schel (37) en Luc van der Burgt (36) uit Overasselt organiseren de 'R.O.T. Rit'. Uitgegroeid van een middagje rondrijden met een handvol liefhebbers tot een grote happening. Wie zondagmorgen de 19e de Valkstraat 36 in Overasselt opzoekt, vindt daar een veld vol oude tractoren. En een veld vol liefhebbers die er graag over vertellen. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leden Nijmegen Rechtsaf controleren woensdag ‘Turks stemlokaal’: ‘Angst voor beïnvloeding stemkeuze’
    PREMIUM

    Leden Nijmegen Rechtsaf controle­ren woensdag ‘Turks stemlokaal’: ‘Angst voor beïnvloe­ding stemkeuze’

    NIJMEGEN - Leden van de actiegroep Nijmegen Rechtsaf zijn aankomende woensdag - de dag van de verkiezingen voor Provinciale Staten - aanwezig in een stemlokaal in het Turks Cultureel Centrum aan de Citroenvlinderstraat in de Nijmeegse wijk Hatertse Hei. De neutraliteit zou door de inrichting van het stemlokaal in het geding komen. De gemeente gaat het stembureau controleren, zegt een woordvoerder: ,,Maar dat is gebruikelijk en doen we voorafgaand aan de verkiezingen bij in alle stembureaus.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen