Volledig scherm
PREMIUM
De Heikant is definitief verleden tijd. Achilles-leden beslissen nu naar welk sportpark ze willen verhuizen. © Theo Peeters

Leden van Achilles'29 mogen kiezen: verhuizen naar sportpark van Germania of Rood Wit

GROESBEEK - Het bestuur van Achilles'29 wil met de vereniging definitief verhuizen naar het sportpark van Germania of Rood Wit. Die twee opties worden eind januari tijdens de ledenvergadering gepresenteerd.

Achilles wil verder als zelfstandige vereniging. Van een fusie met Rood Wit of Germania is geen sprake, stelt bestuurslid Theo Weijers. ,,We zijn in gesprek met beide clubs en de gemeente", zegt Weijers. ,,We gaan de komende tijd beide opties verder uitwerken. Maar we blijven een eigen entiteit en zouden het sportpark dus delen met een andere club. Eind januari leggen we het voor aan de leden, zij beslissen wat we gaan doen.”

Quote

Maar we blijven een eigen entiteit en zouden het sportpark dus delen met een andere club

Theo Weijers, Bestuurslid Achille'29
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen