Volledig scherm
Gezelligheid tijdens het eerste Oktoberfest in Op de Heuvel. © DG

Lekker dansen tijdens Oktoberfest in Op de Heuvel in Groesbeek

GROESBEEK – Het team van Voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat heeft dinsdagmiddag in samenwerking met Seniorenvereniging Sionsheuvel een Oktoberfest gehouden. Zo'n 80 ouderen genoten van het speciaal voor hen opgezette feestje in Beierse sferen. 

Het seniorenorkest Aldörum had zich net als diverse aanwezigen speciaal voor het 'fest' uitgedost in Beierse en Oostenrijkse kleding. 

Door de tachtig ouderen werd volop gedanst. Ook werd genoten van pullen bier en diverse hapjes. Op het eind van de middag kreeg iedereen een broodje met Duitse Braadworst.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen