Volledig scherm
© Luuk Merkus/Persbureau Heitink

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Marga (60)

Tijdens de zoektocht naar de vermiste 60-jarige Marga Peperkamp uit Nijmegen is vandaag aan het eind van de ochtend een stoffelijk overschot aangetroffen op de Nijmeegse begraafplaats Jonkerbos.

Of het lichaam ook daadwerkelijk van de vermiste vrouw is, is volgens een woordvoerder van de politie nog onduidelijk. ,,We weten nog niet om wie het gaat. De identificatie is nog in volle gang.’’ Onder meer de forensische opsporingsdienst is ter plaatse om onderzoek te doen. Forensisch onderzoek zal moeten uitwijzen om wie het gaat. De familie van Peperkamp is al wel op de hoogte gebracht van de vondst van het lichaam. 

Het lichaam werd gevonden door de vrijwilligers van Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven. Ze waren vandaag  opnieuw gaan zoeken naar Marga, die sinds nieuwjaarsdag vermist wordt. 

Ze verliet die dag in overspannen toestand haar woning in de Jadestraat in Nijmegen. Sindsdien was ze spoorloos. Zoekacties leverden tot nu toe weinig op. Wel werd tijdens het zoeken donderdagmiddag een schoen gevonden, geklemd tussen basaltblokken naast het kanaal. Peperkamp droeg volgens haar familie zulke schoenen. 

Volledig scherm
© Luuk Merkus/Persbureau Heitink
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen