Volledig scherm
Lintje voor Martijn Schmiermann. Foto DG © thed maas

Lintje voor scheidend raadslid Martijn Schmiermann

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal heeft donderdagavond tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis in Berg en Dal een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan  vertrekkend raadslid Martijn Schmiermann uit Groesbeek. 

Hij is gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Schmiermann was van 7 maart 2006 tot 31 december 2014 raadslid van de voormalige gemeente Groesbeek en van 1 januari 2015 tot 28 maart 2018 raadslid van de gemeente Berg en Dal. De PvdA verloor een zetel tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen; Schmiermann keert daardoor nu niet terug in de gemeenteraad. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen